Belangrijke veranderingen: opening locatie Geeresteinstraat en bloedprikken in de praktijk!

Na een lange voorbereiding en verbouwing is het zover. Met trots starten wij met spreekuren op onze tweede locatie! Deze locatie is te vinden in het gebouw bij fysiotherapie Hatert in de Geeresteinstraat. Om aan te sluiten bij de wijkgerichte visie van fysiotherapie- en huisartsenpraktijk hebben we voor de aankleding van het nieuwe pand gebruik gemaakt van historische foto’s uit het beeldarchief van de gemeente Nijmegen. Daarnaast hebben we de Hatertse fotograaf Bart Kouwenberg gevraagd om enkele hedendaagse foto’s te maken van onze wijk voor de praktijk. 

Vanaf 25 november 2019 wordt de tweede spreekuurlocatie in gebruik genomen. Het kan betekenen dat u hier een afspraak krijgt in plaats van op de vertrouwde praktijk aan de Couwenbergstraat. U hoort dit dan tijdens het maken van de afspraak, maar graag ook uw extra aandacht hiervoor. Wanneer u een afspraak heeft in locatie Geeresteinstraat, dan kunt u plaatsnemen in de gemeenschappelijke wachtkamer (in de fysiotherapiepraktijk) op Geeresteinstraat 32. U hoeft zich niet te melden, u kunt plaatsnemen en wordt vanzelf geroepen. 

Een andere verandering per 25 november, is dat we in de praktijk gaan starten met bloedafname op locatie Couwenbergstraat 34. Om bloed te laten prikken hoeft u dan niet langer naar het CWZ of SHO te gaan, maar het kan gewoon bij ons in de huisartsenpraktijk. Bloedprikken kan in de ochtend van maandag tot en met donderdag. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de doktersassistente.