Zuiderapotheek: Medicijnen afhalen wanneer het jou uitkomt

De afhaalkluis is een gratis service. Het is jouw kluis voor medicijnen. Ook zelfzorgproducten zoals pijnstillers of vitaminen kunnen erbij. Krijg je een bericht dat het klaar staat? Dan bepaal je zelf op welk moment je het ophaalt, de automaat is altijd open. 24 uur per dag, 7 dagen per week.  

Als je de medicijnen ophaalt uit de kluis, dan zien we je minder vaak aan de balie. Neem altijd contact op als je vragen hebt! We maken dan graag een afspraak voor een medicijngesprek. Je kunt ook eenvoudige vragen stellen in de Service Apotheek-app.  

Hoe werkt de afhaalkluis?

1. Eenmalig aanmelden

Vul je gegevens in op het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Je hebt voor deze service wel een mobiele telefoon nodig om een sms te ontvangen

2. Vraag een (herhaal)recept voor je medicijnen aan

De apotheek maakt jouw medicijnen klaar zodra het recept is ontvangen.

3. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail

Zodra je medicijnen klaarliggen in de afhaalkluis ontvang je een bericht met een unieke afhaalcode. Vanaf dat moment heb je 72 uur om je bestelling op te halen. Ben je bang dat je het alsnog vergeet? Geen zorgen, we sturen een herinnering!

4. Medicijnen ophalen uit de afhaalkluis

Houd de unieke afhaalcode bij de hand en volg de instructies op het scherm van de kluis. Let op: met de afhaalcode kun je de kluis 1 keer openen. Dus zorg dat je al je medicijnen pakt voor je hem weer sluit.

Praktijk nieuws

Recepten online bestellen

Wist u dat u gemakkelijk uw herhaalrecepten online kan bestellen? Dat kan heel eenvoudig via mijn medisch dossier Enkele voordelen van online bestellen:

Lees verder

Succesvolle griepvaccinatie

Sommige mensen kunnen ernstig ziek worden door de griep (influenza). Patiënten met een verhoogd risico op complicaties van de griep ontvangen elk jaar in oktober een

Lees verder

Stoptober: doe je mee?

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is

Lees verder