Zuiderapotheek: Medicijnen afhalen wanneer het jou uitkomt

De afhaalkluis is een gratis service. Het is jouw kluis voor medicijnen. Ook zelfzorgproducten zoals pijnstillers of vitaminen kunnen erbij. Krijg je een bericht dat het klaar staat? Dan bepaal je zelf op welk moment je het ophaalt, de automaat is altijd open. 24 uur per dag, 7 dagen per week.  

Als je de medicijnen ophaalt uit de kluis, dan zien we je minder vaak aan de balie. Neem altijd contact op als je vragen hebt! We maken dan graag een afspraak voor een medicijngesprek. Je kunt ook eenvoudige vragen stellen in de Service Apotheek-app.  

Hoe werkt de afhaalkluis?

1. Eenmalig aanmelden

Vul je gegevens in op het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Je hebt voor deze service wel een mobiele telefoon nodig om een sms te ontvangen

2. Vraag een (herhaal)recept voor je medicijnen aan

De apotheek maakt jouw medicijnen klaar zodra het recept is ontvangen.

3. Je ontvangt een sms-bericht of e-mail

Zodra je medicijnen klaarliggen in de afhaalkluis ontvang je een bericht met een unieke afhaalcode. Vanaf dat moment heb je 72 uur om je bestelling op te halen. Ben je bang dat je het alsnog vergeet? Geen zorgen, we sturen een herinnering!

4. Medicijnen ophalen uit de afhaalkluis

Houd de unieke afhaalcode bij de hand en volg de instructies op het scherm van de kluis. Let op: met de afhaalcode kun je de kluis 1 keer openen. Dus zorg dat je al je medicijnen pakt voor je hem weer sluit.

Praktijk nieuws

Mooi afscheid dokter Rondeel

De afgelopen week stond in het teken van afscheid nemen. Dinsdag 15 april was er een afscheidsreceptie voor patiënten in de praktijk. Dokter Rondeel waardeert

Lees verder