Uw medische gegevens online

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier, bijvoorbeeld

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek 
  • de lijst met uw medicijnen

 

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Dat kan nadat u veilig inlogt met uw DigiD of een persoonlijke account. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Meer informatie leest u op thuisarts.nl.

MIJN MEDISCH DOSSIER

In uw persoonlijke, online omgeving kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. 

1. Herhaal uw medicijnen

2. Stel een vraag aan uw huisarts

in de beveiligde omgeving via een e-consult

3. Vind uw lab uitslagen

4. Bekijk uw medisch dossier

Privacy

Inzage van het medisch dossier is voor uw eigen gebruik. U hoeft deze informatie niet met iedereen te delen. Als bijvoorbeeld uw werkgever of een verzekeraar informatie van de huisarts nodig heeft, kan de medisch adviseur van de betreffende instantie contact opnemen met de huisartspraktijk. Voor het delen van medische informatie wordt uw toestemming gevraagd. De huisarts deelt niet het gehele dossier maar alleen die informatie die nodig is.