Nieuwe huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter van den Sigtenhorst en dokter Gijsbers zijn de huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is. Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts. Per 1 maart 2023 start Manon van Selten bij ons in de praktijk. Graag stelt zij zich aan u voor..

Mijn naam is Manon Selten. Per 1 maart ga ik met veel enthousiasme beginnen in deze praktijk als huisarts in opleiding.  Na de studie geneeskunde heb ik ervaring opgedaan op verschillende afdelingen in het ziekenhuis en in de psychiatrie, waarbij ik nu zin heb om aan de volgende uitdaging te beginnen: de opleiding tot huisarts!

Ik vind het belangrijk om op medisch vlak mee te denken en daarbij de sociale omgeving mee te nemen. De afwisseling en veelzijdigheid zijn voor mij redenen om voor dit interessante vak te kiezen naast het werken buiten het ziekenhuis.

Ik kijk er naar uit om in de praktijk aan de slag te gaan en u te ontmoeten!