Nieuwe medewerker: POH GGZ jeugd stelt zich voor

Mijn naam is Barbara Kortbeek en ik werk als Praktijkondersteuner GGZ Jeugd in de huisartsen praktijk Gijsbers & Rondeel. Voor kind en jeugd tot en met 18 jaar kan ik ingezet worden. 

Zelf ben ik 43 jaar en moeder van 2 dochters van 9 en 11. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt met kinderen en jongeren op veel verschillende plekken. Op de crisisopvang, op leefgroepen, in de ambulante zorg waarbij ik bij de gezinnen thuis kwam. En nu vanuit de huisartsenpraktijk waar ik hoop al mijn ervaring te kunnen gebruiken om u en uw gezin te ondersteunen.

Wanneer u met vragen zit rondom uw kind of kinderen kunt u bij mij terecht. Het kan gaan over opvoedingsvragen of wanneer u merkt dat uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Wanneer uw kind wat ouder is en dat prettig vindt, mag het ook alleen komen. Dat praat soms makkelijker.  

Tijdens onze afspraken gaan we samen vaststellen wat er nodig is. Dan kan het zijn dat wij samen aan het werk gaan om de situatie te verbeteren. Het kan ook zijn dat we besluiten om verder door te verwijzen naar een plek waar de hulp beter past bij de vraag. Dit gaat altijd in overleg met uw huisarts. 

Tot ziens in de praktijk!