Update griep- en pneumococcen vaccinatie

Deze maand staan de griepvaccinaties en pneumokokken vaccinaties gepland. Door de omstandigheden van een Corona pandemie hebben we zowel de locatie als de opzet van de vaccinaties aangepast. Met dank aan de gemeente Nijmegen kunnen we veilig vaccineren in het wijkcentrum van Hatert dit jaar. Er zijn uitnodigingen met een tijdslot om drukte te voorkomen, dus het verzoek is om de tijdsperiode die op uw afspraakkaart staat goed aan te houden! Wij vragen u verder om uw uitnodigingskaart mee te nemen en een mondmasker te dragen. Zo u hier rekening mee willen houden? 


Mede vanwege Corona bieden we dit jaar ALLEEN VACCINATIES AAN TIJDENS DE VACCINATIE MOMENTEN IN HET WIJKCENTRUM. U kunt hier dus geen afspraak voor maken op de praktijk vooraf of achteraf. De vaccinaties zijn een gratis publieke gezondheidszorgvoorziening die we u graag jaarlijks blijven leveren. Maar we willen niet dat het te koste gaat van onze reguliere zorg, juist nu. Wij vragen uw begrip hiervoor. 


Als er medische omstandigheden zijn kunnen we kijken naar een alternatief prikmoment (via de thuiszorg of middels een visite), u kunt hier een afspraak voor maken.