Afscheid dokter Renate Rondeel

Nijmegen 29 februari 2024

Geachte heer/mevrouw, beste familie, beste patiënten,

Via deze brief laat ik u weten dat ik na ruim 33 jaar als huisarts in Hatert ga stoppen met dit mooie vak.Het was bijzonder om zo lang op één plek te werken en met velen van u een band te hebben opgebouwd. Werken in deze wijk was een ervaring met waardevolle momenten en herinneringen. Ik vond het een voorrecht om zo dichtbij u te mogen zijn en lief en leed te delen. Gelukkig was er niet alleen verdriet, maar hebben we ook samen kunnen lachen. 

Zeer bedankt voor uw vertrouwen in mij! 

Ik ga u en dit werk zeker missen, maar ik kijk ook uit naar een volgende fase in mijn leven.

Wanneer u het op prijs stelt kunt u persoonlijk afscheid nemen op dinsdag 9 april van 15.30 tot 17.30 uur op de praktijk, Couwenbergstraat 34, Nijmegen.

Met hartelijke groet

Renate Rondeel

Als team willen wij Renate van harte bedanken voor de fijne samenwerking en haar veel geluk wensen met haar welverdiende pensioen. Indien u haar persoonlijk wil bedanken, waardeert zij het wanneer u dit met een persoonlijke boodschap doet (bijvoorbeeld met een brief of een kaartje). De spreekuren van dokter Rondeel worden waargenomen door Tess Pepping. Zij start per 1 maart in de praktijk, naast de u al bekende huisartsen: Pierre Gijsbers, Marloes van den Sigtenhorst en Heleen van Vugt. 
Met hartelijke groet

Team Huisartsenpraktijk Hart van Hatert

Couwenbergstraat 34, Geeresteinstraat 32 Nijmegen

T 024-3552288