Nieuwe huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter van den Sigtenhorst en dokter Gijsbers zijn de huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is. Een huisarts in opleiding blijft gedurende een jaar in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts. Manon van Selten heeft haar eerste jaar bij ons afgerond. Per 1 maart 2023 start Elise Heuts bij ons in de praktijk. Graag stelt zij zich aan u voor..

Hallo! Mijn naam is Elise Heuts en per 1 maart start ik in de praktijk als huisarts in opleiding. Nadat ik in mei 2020 ben afgestudeerd, heb ik ervaring opgedaan in het ziekenhuis in Nederland en Suriname. Daarnaast heb ik huisartsgeneeskundig vrijwilligerswerk gedaan op verschillende plekken in de wereld. Wat mij daarbij in het bijzonder aanspreekt is dat er gekeken wordt naar de hele persoon.

Ik kijk er naar uit aan de slag te gaan en om u te ontmoeten. 

Tot ziens in de praktijk!’