Informatie GGD: corona vaccinatie

Iedereen vanaf 12 jaar komt in aanmerking voor een vaccinatie tegen het coronavirus. Ben jij nog niet gevaccineerd? Bij de GGD heb je verschillende mogelijkheden:

  1. Je maakt zelf een afspraak
  2. Je gaat naar een vrije inloop spreekuur op een GGD priklocatie
  3. Je gaat naar een vrije inloop spreekuur in de prikbus in Lindenholt
  4. Je overlegt met de huisarts of thuisvaccinatie mogelijk is

1. Je wilt zelf een afspraak maken?

Hiervoor kun je bellen met het Landelijk Vaccinatie Afspraken nummer 0800 – 7070. Dat kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur. Meer informatie hierover vind je in de onderstaande video: van uitnodiging tot registratie.

2. Ook kun je zonder afspraak terecht bij het vrij inloop spreekuur

3. Je gaat zonder afspraak naar de prikbus in Lindenholt

Vanaf 7 september 2021 maakt GGD Gelderland-Zuid een tour langs de gemeenten in de regio. Op verschillende plekken in de regio is het mogelijk om, zonder een afspraak, een vaccinatie tegen corona te halen. Met de prikbus wil GGD Gelderland-Zuid het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Inwoners van de regio die nog geen vaccinatieafspraak hebben gemaakt, kunnen bij de prikbus dichtbij huis terecht. Op deze manier wil GGD Gelderland-Zuid het mogelijk en makkelijk maken dat iedereen een prik kan halen.

De dichtst bijzijnde halte van de prikbus is:

  • Hees
  • Dinsdag 28 september – 14:00 – 20:00 uur
  • Planetenstraat 65 (Parkeerplaats Zwembad NMG-West)
  • Lindenholt
  • Woensdag 6 oktober – 14:00 – 19:00 uur
  • Horstacker 1621 (voor Gezondheidscentrum Lindenholt)

4. Thuisvaccinatie door de GGD

Wil je graag een corona vaccinatie maar ben je vanwege gezondheidsredenen niet in de mogelijkheid om naar een van de priklocaties of de prikbus te gaan? Overleg dan met de huisarts of je misschien in aanmerking komt voor thuisvaccinatie door de GGD.