Nieuwe huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Gijsbers is de huisartsopleider. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding blijft gedurende 15 maanden in de praktijk. Deze arts heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Per 1 september start Falco de Graaff bij ons in de praktijk. Graag stelt hij zich aan u voor:

Vanaf 1 september ben ik begonnen aan de huisartsopleiding en zal ik de komende 15 maanden werken in de huisartsenpraktijk op maandag, donderdag en vrijdag. Mijn studie geneeskunde heb ik behaald in Nijmegen. Nadien heb ik gewerkt bij de ouderengeneeskunde en spoedeisende hulp (voor in totaal 3 jaar). Ik ben blij dat ik nu mijn droom als toekomstig huisarts kan waarmaken. Ik ontmoet u graag in de praktijk.  

Groet,
Falco de Graaff