Nieuwe naam voor de praktijk

Vanwege interne veranderingen willen wij u informeren dat huisartsenpraktijk Gijsbers & Rondeel per 1 april 2022 van naam gaat veranderen. De nieuwe praktijknaam wordt:

Huisartsenpraktijk Hart van Hatert

De praktijk is sinds 2002 gevestigd in het Hart van Hatert en staat voor persoonlijke en hoogwaardige zorg dichtbij. Wij werken veel samen met andere hulpverleners in de wijk om de zorg te verbeteren. Per 1 april start er ook een nieuwe vaste huisarts: Marloes van den Sigtenhorst. Met haar erbij zijn er nu vier vaste huisartsen: Pierre Gijsbers, Renate Rondeel, Marloes van den Sigtenhorst en Heleen van Vugt. Daarnaast leiden wij in onze praktijk artsen op tot huisarts. 

Onze praktijk heeft spreekuren op twee locaties:

Couwenbergstraat 346535 RZ NijmegenGeeresteinstraat 326535 JX Nijmegen

Net als voorheen, zijn wij bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 8.00u tot 17.00u op het vertrouwde telefoonnummer 024-3552288. Wel verandert de naam van onze website, voortaan zijn we te vinden op: https://huisartsenpraktijkhartvanhatert.nl

Hier vindt u ook uw patiëntenomgeving. U kunt hiervoor een account aanmaken en daarna inloggen in een beveiligde omgeving. Zo kunt u thuis uw medische gegevens bekijken, herhaalmedicatie bestellen of de dokter een vraag stellen middels een e-consult.

Wij heten u van harte welkom op de vertrouwde locatie.

Met hartelijke groet

Pierre Gijsbers             Renate Rondeel           Marloes van den Sigtenhorst    Heleen van Vugt