Vertrek Nardie Dorussen

“Voor alles wat je loslaat komt iets nieuws.”

Beste allemaal,

Na vele fijne jaren te hebben gewerkt als praktijkondersteuner ga ik jullie, de patiënten van Dr. Gijsbers en Dr. Rondeel loslaten. Vanaf 1 maart a.s. ga ik een nieuwe uitdaging aan in een huisartsenpraktijk in Elst. Praktijkondersteuner is een mooi beroep met veel uitdaging.  De uitdaging heb ik de afgelopen jaren vooral gehaald door nieuwsgierig te blijven naar jullie, de patiënten. En dan niet alleen naar de buitenkant, maar vooral ook naar de binnenkant. Vele mooie gesprekken heb ik mogen voeren, patiënten mogen adviseren en op weg helpen zodat ze betere keuzes konden maken.  Keuzes waardoor de gezondheid verbeterde.

Karin Corjanus zal mij opvolgen en samen met Lisette Hoes zorgdragen voor de praktijkondersteuning van de chronische patiëntenzorg.

Hatert is veelzijdig, kleurrijk, een wijk waar veel gebeurt, een wijk waar het fijn is om te werken! Ik wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat ik al die jaren heb mogen ontvangen en ga verder…     op weg naar iets nieuws.

Het gaat jullie goed!

Nardie Dorussen